Sound of music kommer til Ullensaker kulturhus!

Onsdag 11. mars kommer Sound Of Music in Concert til Ullensaker Kulturhus.

Vi gleder oss stort!

Du kan lese mer her

Du kan kjøpe billett her

Sound of Music i Ullensaker Kulturhus 11. mars 2015 


"Magisk Maria" Anmeldelse fra VG

"Maria Arredondo vinner alle med sin smittende utstråling" Anmeldelse fra NRK


Ullensaker kulturhus er 16 år gammelt, og hadde sin offisielle åpning i 1999. Kulturhuset dekker innbyggerne i Jessheim, Kløfta, Sessvollmoen, Borgen, Algarheim og Nordkisa. Med brask og bram ble huset åpnet gjennom totalt 4 åpningsdager, 3 for lokale aktører og en offisiell åpning med daværende kulturminister Anne Enger Lahnstein.

Se veibeskrivelse og kart her

  

 

Turnépremiere med Sound of Music!

Konsertversjonen av tidenes kanskje mest kjente musikal har nå turnépremiere i Norge. Medvirkende er bl.a. den kjente sangartisten Maria Arredondo og skuespiller Bjørn Skagestad.

I 2008 hadde man kjempesuksess med musikalen The Sound of music, Det var 120 forestillinger da den ble satt opp på Edderkoppen i Oslo. Hovedrolleinnehaverne høstet strålende anmeldelser for sine tolkninger, og den gang som nå var det Maria Arredondo og Bjørn Skagestad som stod på scenen.

Dette lover bra!
 
"Maria Arredondo vinner alle med sin smittende utstråling" Anmeldelse fra NRK

"Magisk Maria" Anmeldelse fra VG
 
Nå, i forbindelse med filmens 50 årsjubileum, setter vi opp den storslagne konsertversjon i Ullensaker Kulturhus. Et forrykende show, både for deg som liker og ikk eliker teater. I denne forestillingen kan du lytte på og oppleve de kjente klassikerne som Edelweiss, Do-re-mi og Favorite things. Igjen står Arredondo og Skagestad sammen på scenen og gir sine kritikerroste tolkninger. På scenen er også tenoren Torstein Sødal, de syv Von Trapp barna, et strålende band og kor.
 
PS: Høsten 2014 var denne produksjonen på scenen i det nye og storslagne kulturhuset Kilden i Kristiansand, og det ble solgt hele 6182 billetter, noe som var salgsrekord. Bestill din billett i dag til oppsetningen her hos deg lokalt.